Mobiele surveillance

Gezien de toenemende criminaliteit kan mobiele surveillance dé oplossing voor u zijn.

Het doel van mobiele surveillance is het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel, doormiddel van preventieve aanwezigheid. 

Crown Security Services biedt een gevarieerd aanbod van mobiele surveillancediensten. Wij kunnen dat op elk gewenst moment voor u verrichten. Wij staan dacht en nacht voor u klaar!

Wij mogen bij veel landelijke projecten de alarm opvolging, brand- en sluit rondes faciliteren. Uiteraard doen we dat ook graag bij u.

Onze 3 garantie punten

E

Korte lijnen en het beste advies om uw bedrijfs- en bedrijfsterrein te beveiligen.

E

Landelijke dekking

E

Gegarandeerde ontzorging op maat

Crown Security Services registreert elke dienstverlening bij uw object middels digitale rapportages.

U heeft op deze manier inzicht in de dienstverlening

Tijdens het uivoeren van een brand- en sluitronde maken wij gebruik van een PDA systeem. middels dit systeem zullen wij punten scannen die wij eerder hebben geplaatst, zodat u zeker weet dat de ronde(s) in zijn totaliteit worden gelopen.

In geval van een alarmopvolging, ontvangt u een gespecificeerd rapport over de geconstateerde situatie en de eventueel genomen maatregelen. Deze rapportage krijgt u direct in uw mailbox, zodat u altijd op de hoogte bent van de situatie.

Wij geven u daarbij graag advies over eventuele maatregelen die u zelf kunt treffen om nieuwe incidenten te voorkomen.

?

Brand & Sluitronde

?

Openen en sluiten van uw bedrijf/kantoor

?

Controleronden & alarmopvolging

?

Sluit- en openingsbegeleiding

?

Onregelmatige surveillance

?

Collectieve mobiele surveillance

Nieuw Mobicalamiteit

MobiCalamiteit is een nieuwe dienstverlening van Crown Security Services en is in het leven geroepen, omdat wij u compleet willen ontzorgen. Dit bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers.

MobiCalamiteit is een dienstverlening die is ontstaan in samenspraak met onze samenwerkingspartners in de calamiteitenbranche.

Wij zijn tijdens een calamiteit, binnen 1 uur op locatie. Landelijk! Onze calamiteitenbeveiligers zullen direct maatregelen nemen.

Zo onderscheiden wij ons binnen mobiele surveillance dienstverlening.

We werken met verscheidene verzekeraars en volmachten samen, waardoor ook u als ondernemer of bedrijventerrein, kortingen op uw verzekeringspremie kan krijgen.

Dit is een exclusieve dienstverlening van Crown Security Services.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen..

Wij zijn erkend door :