Retail beveiliging

Winkeldiefstal komt nog altijd vaak voor. Het is dan ook erg lastig voor u als winkelier en uw werknemers om zelf alles in de gaten te houden.

Een goede Retailbeveiliger zorgt door zijn of haar aanwezigheid en pro-actieve houding voor de veiligheid van uw winkel en uw personeel.

Dat is echter niet alles, want het heeft voornamelijk een diefstal preventieve werking.

Goede beveiliging kan op verschillende manieren. Wat uw wensen ook zijn, Crown Security services is de vakkundige en professionele partner waarnaar u op zoek bent.

Retailbeveiliging is een vak apart.

Crown Security Services vindt het belangrijk om ten aller tijden goed opgeleid personeel in te zetten. Zo krijgen al onze medewerkers de mogelijkheid om diverse cursussen en opleidingen te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pro-actief beveiligen. 

Kiest u voor winkelbeveiliging of winkelsurveillance door Crown Security Services, dan bent u verzekerd van kwaliteit. 

Winkelsurveillance.

 Retailers die te maken hebben met winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze geüniformeerde winkelsurveillanten.

 Zij bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking.

Zij grijpen in bij problemen of winkeldiefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen.

Gastvrij en klantvriendelijk.

Retailbeveiliging moet niet ten koste gaan van uw gastvrijheid en het welkome gevoel dat bezoekers bij u dienen te krijgen.

Daar houden onze beveiligers uiteraard rekening mee. Onze medewerkers zijn sociaal ingesteld en hebben een actieve, toegankelijke houding.

Indien gewenst treden zij zelfs op als gastheer of -vrouw om uw klanten te begeleiden en bedienen.
Zo bezorgen zij iedereen een veilig én welkom gevoel. Klantvriendelijkheid is bij ons namelijk een groot goed: niet alleen die van u als onze klant, maar ook die van úw klanten.

Bovendien kunt u zich dankzij onze winkelsurveillant concentreren op uw eigen werkzaamheden, wij nemen uw zorgen omtrent beveiliging graag uit handen.

Onze dienstverlening kan je omschrijven als een duizendpoot. Elke dienst dragen wij zorg voor een dagelijkse rapportage zodat iedereen direct op hoogte is van alle gebeurtenissen.

Meer informatie over onze Retail Combi pakket kan opgevraagd worden bij ons.

Totaal Ontzorging

Wij als Crown Security Services bieden ook een totaal combi pakket. Dit houdt in dat wij een Retail Combi pakket hebben.

Crown Security Services is gespecialiseerd in de calamiteiten dienstverlening. Dit houdt in dat wij bij calamiteiten direct schakelen en een professionele dienstverlening neerzetten en direct eerste hulp aanbieden.

Wij hebben de expertise én vakbekwaamheid binnen deze dienstverlening, waardoor wij een totale ontzorging kunnen bieden.

Naast onze proactieve surveillanten kunnen wij u ook dus geheel ontzorgen tijdens een calamiteit.

Onze 4 garantie punten

E

Korte lijnen en het beste advies vanuit onze organisatie om uw winkel te beveiligen.

E

Pro-actieve aanpak door onze medewerkers, waardoor u zich als ondernemer geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijfspand.

E

Landelijke dekking.

E

Binnen 3 uur is de veiligheid gewaarborgd.

?

Toegangscontrole

?

Preventieve aanwezigheid

?

Winkelsurveillance

?

gastvrij beveiligen

?

Mobiele surveillance per regio

?

toezicht en handhaving

Wij zijn erkend door :