Zorg Beveiliging

 

Samen voor een veilig zorginstelling

 

Crown Security Services is een landelijk werkende organisatie gevestigd in Zwijndrecht (Zuid-Holland)

Wij leveren niet alleen de beste diensten, maar denken ook proactief mee over de meest geschikte veiligheidsoplossing voor elk specifieke situatie.

Wij streven naar perfectie en gaan net een stapje verder waar andere stoppen, zo zorgen wij er samen voor dat ieder project een succes wordt en dat verwachtingen worden overtroffen.

Onze medewerkers die reeds jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige en competente wijze alle beveiligingsprojecten succesvol en naar  wensen van onze klanten te realiseren.

Door de platte organisatiestructuur kan er door ons snel worden geschakeld als dat nodig is, zo kunnen wij snel en flexibel aan  aanvragen voldoen.

De werknemers van Crown Security Services beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied zorg beveiliging.

Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de zorgbeveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn.

Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en worden elke keer getraind om de beste resultaat te halen uit onze dienstverlening en medewerkerks.

Crown Security Services kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen.

 

S.Hayir

S.Hayir

Directie Crown Security Services

Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden wij een passende beveiligingsoplossing voor iedere klant.

Onze medewerkers met een brede ervaring in de beveiligingbranche zijn dag en nacht in de weer om alle beveiligingsprojecten tot een succes te brengen.

Wij streven naar een totaal ontzorging daarom bieden wij al onze klanten een first-line contact medewerker ter beschikking op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Onder andere worden wij gevraagd of ingezet voor de volgende diensten.

?

Team Paraatheid VIC

?

VIC Afdeling

?

GGZ Instellingen

?

Zorg ondersteuning

?

Zorg begeleiding

?

Calamiteiten Schoonmaak

24 uur bereikbaar bij calamiteiten

Stel je eens voor er doet een calamiteit zich voor en wat nu ?

Onze specialisten in de calamiteiten schoonmaak en beveiliging zijn hier op getraind en weten direct een passend oplossing te vinden om alles snel weer operationeel te krijgen.

Onze partner in calamiteiten schoonmaak met een landelijk dekking zal binnen een één uur na de melding op locatie zijn om direct te schakelen zodat alles snel weer operationeel is.

Onze beveiliging medewerkers zullen alles veiligstellen zodat er geen incidenten plaatsvinden.

Instellingen die niet snel operationeel zijn zullen veel schadelijden tijdens een calamiteit door onze aanpak wordt deze risico verminderd.

 

Voordelen voor u 

%

Minder werkdruk

%

Meer flexibiliteit

%

Meer veiligheid

Wij zijn erkend door :